Založ si blog

OĽANO zbabelo kryje svojho ministra Mikulca, bojí sa aj Lipšic a zahladzuje stopy

Ani mimoriadne závažné podozrenia o konaní ministra Mikulca a taktiež šokujúce obvinenia na adresu prezidenta Policajného zboru Petra Kovaříka, nie sú dostatočným dôvodom pre vládnuci parlamentný valec, ktorý dnes, úplne na hulváta zabránil mimoriadnemu zasadnutiu parlamentu. Na zasadnutí sa mal odvolávať minister vnútra Mikulec.  Dokonca ani obvinenie krajskej prokuratúry Bratislava vznesené 26. augusta voči prezidentovi Policajného zboru Petrovi Kovaříkovi pre zločin zneužívania právomoci verejného činiteľa v súbehu so zločinom marenia spravodlivosti neprinútilo hlasovacie automaty opozície prísť do práce.

Je legitímne právo opozície a občanov poznať odpovede na mimoriadne závažné obvinenia

Je pritom legitímne právo opozície a aj občanov, vypočuť si odpovede na otázky. Tu sa nejedná o bezvýznamnú aféru, ale prokurátorou je obvinený najsilnejší muž Slovensko polície!!! Je preto doslova, pardon za výraz, psou povinnosťou ministra Mikulca zodpovedať všetky otázky. Samozrejme, takisto je legitímne, aby mal možnosť minister Mikulec priestor na svoju obhajobu. OĽANO, ale zbabelo kryje svojho ministra a ostatné koaličné strany taktiež sklonili hlavy, ako mnoho krát predtým. Toľkokrát sľubovaná transparentnosť z ich strany sa opäť stala iba bezbrehým klamstvom.

Keď ide o ľudí vládnej koalície, zrazu farizejom vadia úniky zo spisov

Na verejnosť sa dostal závažný dokument uznesenie o začatí trestného stíhania voči Petrovi Kovaříkovi, prezidentovi policajného zboru. Ten zareagoval naozaj zvláštnym spôsobom a podal sťažnosť a námietku zaujatosti voči všetkým prokurátorom Krajskej prokuratúry Bratislava. Dobre čítate, všetkým!!! Ten istý policajný prezident zároveň vyzval prokuratúru, aby začala trestné stíhanie pre uniknuté uznesenie (čím podľa všetkého, potvrdil jeho pravosť). Naozaj farizejské. Dlhé mesiace sa cielene objavujú rôzne úniky zo spisov, v médiách sa objavujú rôzne útržky správ a určité a vyzerá to tak, že rôzne organizované osoby, podsúvajú správy, ktoré im v daný moment vyhovujú.  A dnes ľudia, ktorí sa s obľubou hrajú na sudcov a katov v jednom, iba tak, bez riadneho súdneho procesu ukazujú na „vinníkov“ moralizujú a kričia po náprave. Po mesiacoch a mesiacoch mlčania v iných prípadoch zrazu horlivo kričia po spravodlivosti.

Toto je tá rovnosť pred zákonom, toto je tá spravodlivosť, očista a transparentnosť, ktoré nám tu Igor Matovič sľuboval pred voľbami. A dnes z toho ostalo nechutné zneužívanie polície a Špeciálnej prokuratúry na politické účely.

Bojí sa aj Lipšic a zahladzuje stopy 

Dvojnásobné obvinenie policajného prezidenta Kovaříka vyzerá byť len začiatok dlhého príbehu. Všetky stopy totiž vedú aj k dvojici straníckych kamarátov Lipšica a Matoviča, ktorí sa pomocou pár zločincov a ich zmanipulovaných dôkazov rozhodli zničiť opozíciu. Všimnite si ako často dáva Lipšic v poslednom čase rozhovory jemu nakloneným novinárom. Naposledy deň pred obvinením Kovaříka ho v PR rozhovore spovedala jeho veľká kamarátka Tódová z denníka N. Vyzerá to tak, akoby vedel, čo sa stane na druhý deň a chcel zase ovplyvňovať rozhodnutie prokurátora cez médiá. Už asi cíti, že pravda o jeho a Matovičovej organizovanej skupinke vyšetrovateľov, prokurátorov a zločincov sa derie na povrch čoraz jasnejšie. Je zaujímavé sledovať ako Lipšic v strese a pod tlakom robí zúfalé kroky, aby zachránil nie len svoju povesť, ale aj kožu. Útočí na generálneho prokurátora, krajského prokurátora a všetkých ostatných prokurátorov a policajtov čo sa riadia zákonom a chcú poznať pravdu.

Pozorne všetci sledujme aké salto mortale nám pán vystrašený, protekčný a neúspešný politik Lipšic, toho času na stoličke špeciálneho prokurátora, pripraví v najbližších dňoch. Hodina pravdy sa blíži a on sa jej evidentne veľmi bojí.

Ale s jednou vecou súhlasím. Mimoriadna schôdza kvôli odvolaniu ani nemala byť. Pretože minister Mikulec už dávno nemá čo robiť na poste ministra vnútra.

Matovič zostal nahý, už len s bobkovým listom. Čo sa našlo v Matovičom trezore?

02.02.2024

Keby sme bývalého vyšetrovateľa NAKA a exfunkcionára Úradu inšpekčnej služby, Pavla Ďurku, nepostavili mimo služby, nikdy by sme sa nedozvedeli, že v trezore skrýval živý spis o odpočúvaní opozície na poľovníckej chate. Viac informácii o závažnej kauze nájdete vo videu:

Pohoršený pán Šimečka, kde ste boli doteraz?

08.11.2023

Pán Šimečka, v minulosti ste sa mlčky prizerali rôznym kontroverzným zásahom polície. Tak sa Vás pýtam, kde ste boli doteraz? Ak Vás zaujímajú aj ďalšie otázky pre pre pána Šimečku, nájdete ich vo videu:

Ľudia sa musia cítiť bezpečne a zákon bude platiť pre každého

27.10.2023

Najväčšou prioritou je zabezpečiť bezpečnosť občanov. Zároveň musí v polícii skončiť chaos, nekompetentnosť a aj jej zneužívanie. Jediným kritériom, ktorým sa bude musieť riadiť každý policajt bude dodržiavanie zákona. Viac informácií o prvých prioritách Ministerstva vnútra nájdete vo videu:

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Matúš Šutaj Eštok

Štatistiky blogu

Počet článkov: 69
Celková čítanosť: 692387x
Priemerná čítanosť článkov: 10035x

Autor blogu

Kategórie