Založ si blog

Poslankyňa Zemanová je stelesnením arogancie SaS – považuje voličov opozície za okraj spoločnosti

SaS je jedna arogantná, povýšenecká a sociálne absolútne bezcitná strana, ktorá dlhodobo dokazuje, že slovo solidarita, je pre nich cudzie. Nikdy nevidela skutočné problémy a potreby ľudí, vždy sa riadila len excelovskými tabuľkami a nezakrytou snahou spraviť z bohatých ľudí ešte bohatších a z chudobných ešte chudobnejších. Len si spomeňme na jej cynické jasanie nad zrušením obedov zadarmo pre deti v školách a škôlkach, na chorobné nutkanie zobrať dôchodcom a študentom vlaky zadarmo či hysterický boj proti minimálnej mzde. 

Ak chce niekto brániť SaS jej stokrát omieľaným sloganom, že je to strana odborníkov, nech si len vybaví šialené nápady „právneho experta“ Alojza Baránika alebo zlyhávanie ministra školstva Branislava Grohlinga. A ak chce nebodaj spomínať boj proti korupcii, len nech si spomenie na výlet Sulíkovej dcéry za štátne peniaze do dubajskej exotiky či na absolútne netransparentné obsadzovanie postov gescii rezortu hospodárstva.

Arogancia SaS nemá očividne hraníc

SaS má arogancie naozaj na rozdávanie. Okrem samotného predsedu ponúka SaS aj aroganciu v sukni. Nemám teraz na mysli poslankyňu Janu Bittó Cigánikovú s jej častokrát nevyberanými spôsobmi, ale jej staršiu kolegyňu Annu Zemanovú. Pani poslankyňa ukrýva v spôsoboch dámy toľko povýšenectva voči ľuďom, že sa človeku zastavuje mozog. 

Už vlani Anna Zemanová šokovala svojím vysvetlením, prečo by ľudia nad 65 rokov mali byť pri očkovaní proti Covidu zaradené až do ôsmej očkovacej fázy, hoci tvoria najrizikovejšiu skupinu pacientov. „Ľudia nad 65 rokov sú väčšinou už v dôchodkovom veku, čiže nevytvárajú tú ekonomickú hodnotu pre chod štátu.“ Takže dôchodcovia, ktorí svojej vlasti obetovali celý pracovný život, nemajú nárok na úctu zo strany štátu, pretože sú už neproduktívni. Pre SaS sú dôchodcovia očividne iba čísla, záporné položky v excelovskej tabuľke, a takých sa predsa treba zbaviť.

Ale neostalo pri tom. Keď sa témou číslo jeden stalo referendum o predčasných voľbách, novinári sa logicky pýtali poslancov, či právoplatné rozhodnutie ľudí bude pre nich záväzné. No čo myslíte? Nielen poslankyňa Zemanová, ale aj jej kolegovia Dostál či Baránik bezočivo vyhlásili, že ich vôľa ľudí nezaujíma – oni sú predsa poslanci, majú svoje „vedomie a svedomie“ a to im káže, ako inak udržať sa všetkými silami udržať sa pri koryte.

Pre Annu Zemanovú z SaS sú voliči opozičných strán okraj spoločnosti

No dnes pani Zemanová v diskusnej relácii Rádia Slovensko prekročila ďalšiu čiaru. Jej predseda Richard Sulík sa totiž nezúčastnil na okrúhlom stole k referendu, zvolanom predsedom Národnej rady. Ten Sulík, ktorý ešte v lete vykrikoval: „Máme to v našom programe. Sme za referendum. Je to dôležitý nástroj, ako vyjadriť vôľu ľudu a s týmto musíme súhlasiť, aj keby sa nám nemusel páčiť výsledok.“

Nuž a čo povedala pani Zemanová o tejto neúčasti? „Nevidíme ako rozumné stretnutie sa s politickými stranami, ktoré sú na okraji spoločnosti.“

Vážená pani poslankyňa! Opozičné strany podľa posledných prieskumov reprezentujú väčšinu voličov! To je podľa vás okraj spoločnosti? Čo si to dovoľujete takto urážať ľudí, ktorí majú na vaše amatérske šafárenie a neustále klamanie jednoducho iný názor a úplne oprávnene žiadajú váš odchod?

Referendum je cesta na zastavenie bezbrehej arogancie vládneho valca

A nepochopili ste, že tu nejde o opozičné strany, ale o 600-tisíc ľudí, ktorí požiadali o svoje ústavné právo na referendum? Že ide o 90 percent občanov Slovenskej republiky, ktorí vašej vláde nedôverujú? To je tiež okraj spoločnosti?  

Dnes váš predseda spolu s Igorom Matovičom a Veronikou Remišovou napľuli ľuďom do tváre a verejne sa vysmiali svojim vlastným slovám. My v HLASE urobíme všetko pre to, aby sa moc na Slovensku vrátila do rúk ľuďom – aj za cenu toho, že si splnenie vašich vlastných sľubov budú musieť vynútiť referendom. A pevne verím, že na túto vašu aroganciu a povýšenosť nezabudnú, keď pôjdu najbližšie do volebných miestností.

Matovič zostal nahý, už len s bobkovým listom. Čo sa našlo v Matovičom trezore?

02.02.2024

Keby sme bývalého vyšetrovateľa NAKA a exfunkcionára Úradu inšpekčnej služby, Pavla Ďurku, nepostavili mimo služby, nikdy by sme sa nedozvedeli, že v trezore skrýval živý spis o odpočúvaní opozície na poľovníckej chate. Viac informácii o závažnej kauze nájdete vo videu:

Pohoršený pán Šimečka, kde ste boli doteraz?

08.11.2023

Pán Šimečka, v minulosti ste sa mlčky prizerali rôznym kontroverzným zásahom polície. Tak sa Vás pýtam, kde ste boli doteraz? Ak Vás zaujímajú aj ďalšie otázky pre pre pána Šimečku, nájdete ich vo videu:

Ľudia sa musia cítiť bezpečne a zákon bude platiť pre každého

27.10.2023

Najväčšou prioritou je zabezpečiť bezpečnosť občanov. Zároveň musí v polícii skončiť chaos, nekompetentnosť a aj jej zneužívanie. Jediným kritériom, ktorým sa bude musieť riadiť každý policajt bude dodržiavanie zákona. Viac informácií o prvých prioritách Ministerstva vnútra nájdete vo videu:

Spišský hrad

Oprava Spišského hradu sa tak skoro nezačne. Šimkovičová nariadila zopakovať súťaž

19.04.2024 10:30

Úspešný uchádzač vraj neposkytol v zákonnej lehote riadnu súčinnosť a požadované dokumenty.

strategický bombardér Tu-22M3m pád ruského lietadla, vojna na Ukrajine

VIDEO: Zostrelili sme Rusom strategický nadzvukový bombardér, hlási Ukrajina. Moskva priznala stratu

19.04.2024 10:20

Podľa ukrajinskej vojenskej rozviedky (HUR) bol bombardér zostrelený v oblasti 300 kilometrov od Ukrajiny.

bytovka, Čadca

Bytovku z centra Čadce idú zrovnať so zemou. Kam pôjdu jej obyvatelia?

19.04.2024 10:03

Problémový dom chce zdemolovať vlastník, hoci tam stále žijú niekoľkí ľudia. Náhradné bývanie hľadajú ťažko, mesto sa im snaží pomôcť.

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

VIDEO: Rebríky, palice, plyn, agresívni ľudia. Lukašenko znova zaplavuje Poliakov migrantmi

19.04.2024 10:00

Poľsko znovu čelí návalu cudzincov, ktorí sa z východného smeru usilujú preniknúť na jeho územie.

Matúš Šutaj Eštok

Štatistiky blogu

Počet článkov: 69
Celková čítanosť: 691850x
Priemerná čítanosť článkov: 10027x

Autor blogu

Kategórie