Založ si blog

Priority vládnej koalície: drogy áno, referendum nie

Koaličnej bande zjavne nestačilo, čo tento týždeň v parlamente dopustila kvôli zmluve s USA, keď napríklad arogantne zakázali vystúpiť generálnemu prokurátorovi.  A krátko na to, hlasovacie automaty neváhali porušiť zákon o rokovacom poriadku – aby mohli akútne, hneď teraz riešiť nižšie tresty za drogy.

Čítate správne. Dnes, v časoch rekordného zdražovania, zúriacej pandémie a čoraz väčšej chudoby, ide vládna koalícia rokovať o nižších trestoch za drogy a to ešte mimoriadne zaujímavým spôsobom.

Keď mali zmeniť ústavu kvôli referendu o predčasných voľbách, dušovali sa, že to je možné skôr ako šesť mesiacov rokovať o tom istom zákone. 

„Tvárili sa ako najväčší zástanci morálky, poslanci  Dostál či Baránik z  SaS presviedčali 600-tisíc občanov, že na zmenu ústavy kvôli referendu musia minimálne šesť mesiacov počkať. Hrali emotívne divadielko ako veľmi by chceli, ale viete – nedá sa. A dnes zrazu bez akýchkoľvek problémov zaradil Boris Kollár na rokovanie návrh liberálnych poslancov OĽaNO na zmiernenie trestov za užívanie marihuany. Ten istý, ktorý im ešte v novembri neprešiel. Nech počítam ako počítam, 6 mesiacov tam jednoducho nevidím. 

Ďalšia facka 600 000 občanom

Drogy áno, referendum nie. 600 000 občanov, ktorí podpísali petíciu za referendum dostalo opäť facku. Už niekoľkú… a určite nie poslednú. Toto je vesmír a mentálny svet vládnej koalície. Šialené ohýbania zákonov tak ako sa im chce, klamanie a ignorovanie občanov.

Tak som im od srdca povedal pár slov. Ak si ich chcete vypočuť, nájdete ich vo videu:

Matovič zostal nahý, už len s bobkovým listom. Čo sa našlo v Matovičom trezore?

02.02.2024

Keby sme bývalého vyšetrovateľa NAKA a exfunkcionára Úradu inšpekčnej služby, Pavla Ďurku, nepostavili mimo služby, nikdy by sme sa nedozvedeli, že v trezore skrýval živý spis o odpočúvaní opozície na poľovníckej chate. Viac informácii o závažnej kauze nájdete vo videu:

Pohoršený pán Šimečka, kde ste boli doteraz?

08.11.2023

Pán Šimečka, v minulosti ste sa mlčky prizerali rôznym kontroverzným zásahom polície. Tak sa Vás pýtam, kde ste boli doteraz? Ak Vás zaujímajú aj ďalšie otázky pre pre pána Šimečku, nájdete ich vo videu:

Ľudia sa musia cítiť bezpečne a zákon bude platiť pre každého

27.10.2023

Najväčšou prioritou je zabezpečiť bezpečnosť občanov. Zároveň musí v polícii skončiť chaos, nekompetentnosť a aj jej zneužívanie. Jediným kritériom, ktorým sa bude musieť riadiť každý policajt bude dodržiavanie zákona. Viac informácií o prvých prioritách Ministerstva vnútra nájdete vo videu:

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

Polícia SR

Nastúpila do MHD a domov sa už nevrátila. Polícia pátra po 14-ročnej Liliane

26.04.2024 10:44

Žilinskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc.

Viktor Orbán

Gyöngyösi: Orbán je nepriateľ národa, premenil Maďarsko na diktatúru. Budapešť by nemala zabudnúť na sovietske tanky

26.04.2024 10:40

Myslím, že sme sa v Maďarsku vrátili do boľševických časov, tvrdí predseda strany Jobbik.

Matúš Šutaj Eštok

Štatistiky blogu

Počet článkov: 69
Celková čítanosť: 692655x
Priemerná čítanosť článkov: 10038x

Autor blogu

Kategórie